De Tuije - ansichtkaart

Ansichtkaart van De Tuije

Jaar/periode

Eind jaren '50

Beschrijving

Ansichtkaart van de De Tuije. De kaart vermeld 'Tuie'. Dit zijn de eerste huizen links als je vanaf de Singel de Tuije op komt.

 

Foaral de bakfytsen oan de rjochterkant binne moai om te sjen. It liket wol dat der in pear bêrn oan it boartsjen binne mei de foarste bakfyts.
De eigner sil fêst by minsken oan de doar stean te suteljen mei bôle as sokssawat.

 

Op de kaart

Hieronder deze lokatie op de kaart. Sleep het poppetje naar de straat om in Streetview te komen.

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.