De Tuije - dubbele woning

Ansichtkaart van De Tuije

Beschrijving

De Tuije, +/- healwei jierren '70.

Dizze dûbele wenning is ein jierren '70 ôfbrutsen en Jan en Jeltje Sibma ha der in nij hûs del sette litten.
Eartiids ha hjir ûnder oaren frou Antsje van der Wal oan de rjochterkant en Jacob en Maaike Smedes oan de linkerkant wenne.
Bewenners fan it nije hûs wienen Jan en Jeltje Sibma en letter Taede en Froukje Smedes. No wenje Hendrik Wieringa en Rianne Hoekstra hjir mei harren gesin.
Links is it dûbele hûs te sjen wêr't ûnder oaren de dames Atema jierren wenne ha.

Op de kaart

Hieronder deze lokatie op de kaart. Sleep het poppetje naar de straat om in Streetview te komen.

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.