Looft den Heer in de jaren '50 - nog met drumband

Looft den Heer in de jaren '50 - nog met drumband

Jaar/periode

1950-1960

Beschrijving

Looft den Heer yn de jierren '50. Noch mei drumband.

Op de foto, onderste rij, van links naar rechts: Aafke Sibma, Froukje Hoekstra, Minke Vaartjes, Ypie Heidbuurt, Richtsje Hietkamp, Willie Gorter, Wobkje van der Meulen.
Tweede rij: Hessel Kielstra, Taede Douma, Ludolf van der Molen, Taede Smedes, Kerst Nijdam, Aldert Hietkamp, (staande) Hille van Houten, Sietse Kloosterman, Hendrik de Graaf.
Derde rij: Eele van der Molen, Bettie Wierda, Feike van der Veen, Jan van der Zwaag, Marten van der Molen, Wybren Hoekstra, Hendrik Vonk, Daniël van der Meulen.
Bovenste rij: Meint Wijmenga, Durk van der Meulen, Jaap Vonk, Rienk de Haan, Aldert van der Molen, Melle Pebesma.

Foto makke yn kafee "Unicum".

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.