Openbare school Tsjerkepaed 1919

Openbare school Tsjerkepaed 1919

Jaar/periode

1919

Beschrijving

Openbare school Tsjerkepaed 1919 (Archief Aize Oedzes)

Achter v.l.n.r. : Jelle Kobus, Hielke van den Berg, Anna van der Iest, Coba van der Iest, Jannes Kobus, Eise Weima.

2de rij v.l.n.r. : juf Geertrui, de tweeling Grietje en Hiltje Wijmenga, Janke van der Veer, Koba van der Kooi, Aukje van der Kooi, Jan van der Bij, meester van der Bij.

3de rij v.l.n.r. : Gerrit Kloosterman, Liesbeth de Vries, Anna Finnema, Trijntje Krol, Anna Dijkstra, Grietje Veenstra, Jantje van der Bij, Anna Posthuma, Rennie Weima, mevr. Van der Bij.

4de rij v.l.n.r. : Edsger Kloosterman, Foppe Kloosterman, Foppe de Haan, Berend van der Veer, Anne Bouma, Eelke van der Wal en op de voorgrond met lei : Lucas Wijmenga.

Gegevens bij de foto uit de Bergumer Courant rubriek : “Foto´s uit de oude doos” en ingezonden door Grietje Veenstra

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.