Zangvereniging 1950

Zangvereniging 1950

Jaar/periode

1950

Beschrijving

Zangvereniging 1950
Achterste rij vlnr: Gerrit de Haan, Eelke Hoekstra, ???, Sietse van Houten, Gerben de Graaf, Eit Boonstra, Jurjen Hooyenga, Hans Draaistra, Oebele van der Veer.
2de rij vlnr: Popke Zuidema, Wietske Bruining-Wagenaar, Metje Vaartjes-Tjeerdsma, Anna Jacobi-Hoekstra, Jeltje de Haan-Pauzenga, Geeske Bergsma-Bijma, Aukje Smedes-Algra, Anna Hooijenga-Elzinga, Jelle Kievit.
3de rij vlnr: Jacob Hoekstra, Boukje Kooistra-Sietsma, Folkje Veenstra-van der Wal, Anna van Houten-Boonstra, Maria Draaistra-Bosma, Wietse de Haan, Hendrikje Pander-Westerhof, Pietje Veenstra-Mast, Jacob Jacobi, Atze van der Zee.
Voorste rij vlnr: Jan Sibma, Truus Triemstra, Roelofke Herder-Rijpma, Maaike Hoekstra-Vis, Klaske Herder-Roode.

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.