Herstraten Easterein 1991

Herstraten Easterein 1991

Jaar/periode

1991

Beschrijving

Easterein, 1991.

Moaie âlde foto werop te sjen is dat der wurke wurdt oan de ferbreding fan de Easterein by it binnenkommen fan Garyp.

Tekst út Actief Extra:
Wegverbreding

Garyp - Het gedeelte van de Easterein dat als toegangsweg geldt voor Garyp wordt breder. De inrichting en bewoning van het bouwplan Koutenburg had gezorgd voor een andersoortig gebruik van deze toegangsweg.
Er werd meer langs de 4,5 meter brede weg geparkeerd. Ook de SRV-wagen bleek voor automobilisten dikwijls een sta in de weg. Het weggedeelte is nu verbreed tot 6 meter.
Met die opknapbeurt en verbreding is de gemeente tegemoet gekomen aan een wens van Dorpsbelangen Garyp.
Over enkele weken zal de herstrate weg met trottoir langs de Koutenburgzijde worden opgeleverd.
Op de foto werknemers van straatmakersbedrijf Van der Wiel uit Harkema aan het werk.

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.